Prijzen Gedragstherapie, Kattenzorg, Katten trimmen en Bach Bloesem Remedies

Voor de diverse vormen van dienstverlening zijn verschillende prijzen van toepassing. Alle prijzen zijn inclusief Btw. Voor alle diensten die bij u aan huis geleverd worden, geldt een km vergoeding van € 0,30 per km inclusief Btw

Prijzen Gedragstherapie

1. Gedragsconsult: € 195,- of Plusconsult: € 315,-

Een gedragsconsult voor katten bestaat uit een huisbezoek, gedragsanalyse, behandelplan en nazorg. De duur van een huisbezoek is 1,5 uur of 2,5 uur (plusconsult verdeeld over 1 of 2 afspraken). Bij een plusconsult is er sprake van meerdere of complexere problemen waarbij een intensieve begeleiding nodig is.

Vergoeding dierverzekeraars: Als u voor gedragstherapie verzekerd bent bij Petplan, Proteq, Ohra, Inshared of de Hema, kunnen de kosten van Gedragstherapie geheel of gedeeltelijk vergoed worden. 

2. Preventieadvies: € 65,-

Een preventieadvies is bedoeld om gedragsproblemen te voorkomen en het welzijn van uw kat te bevorderen. Het bestaat uit een huisbezoek of telefonisch consult van 45 minuten waarin u direct op maat advies krijgt. Onderwerpen waar u een preventieadvies voor kunt aanvragen zijn o.a. de introductie van een nieuwe huisgenoot, spelen met uw kat, kind en kat en een kat-vriendelijke leefomgeving. Heeft u een ander specifiek advies nodig dan is dat uiteraard ook mogelijk.

3. Telefonisch adviesgesprek: € 45,-

Dit gesprek van 30 minuten is bedoeld om eenvoudige vragen over (probleem)gedrag voor te leggen. U kunt hierbij denken aan vragen met betrekking tot het vernielen van meubels of het voorbereiden van uw kat op een verhuizing.

Prijzen Kattenzorg

1. Kattenzorg bij u aan huis: € 19,- (1 kat) of € 21,- (2 katten) per bezoek

Uw kat wordt goed verzorgd, krijgt aandacht, er wordt mee gespeeld en zo nodig wordt medicatie toegediend. Andere afspraken zijn ook mogelijk waarbij de prijs in overleg en op maat wordt afgesproken.

2. Kattenzorg bij mij in huis: € 21,00- (1 kat) of € 23,00 (2 katten)

In een speciaal daartoe goed ingerichte kattenkamer wordt uw kat bij mij in huis verzorgd. Het voordeel hiervan is dat uw kat vaker op een dag aandacht krijgt en goed in de gaten gehouden kan worden wanneer er medische problemen zijn. Vreemde katten worden niet bij elkaar geplaatst op de kattenkamer.

Prijzen Katten trimmen

1. Katten trimmen: € 55,- en bij een sterk vervilte vacht € 65,-

Uw kat kan bij u in huis getrimd worden (mits de kat zich laat trimmen in de eigen omgeving) en het is ook mogelijk dat uw kat getrimd wordt in een aparte ruimte bij een dierenartspraktijk in Arnhem. In deze praktijk is het eveneens mogelijk dat uw kat onder narcose getrimd wordt indien dat noodzakelijk is. De kosten van de narcose worden separaat in rekening gebracht.

Prijzen Bach Bloesem Remedies

1. Bach consult: € 50,-

Tijdens een consult wordt uitgebreid besproken welke problemen er zijn en wat het karakter van uw dier is. Op basis hiervan wordt een mix van Bach Bloesem Remedies geselecteerd.

2. Gebruikersflesjes op maat: € 11,-

U krijgt u een korte toelichting op de werking van de geselecteerde remedies op papier.